nieuwsgierig, verbindend en inspirerend

Wij verzorgen middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. Bij ons kun je kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die kun je volgen op een van onze hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen. Onderwijs op meerdere plekken dus.

Bekijk onze feiten en cijfers.

kengetallen

18 topopleidingen in de keuzegids 2022

topopleidingen in de keuzegids 2022

3e plek Keuzegids 2018, 2021 en 2022

plek Keuzegids 2018, 2021 en 2022

9 Colleges

Colleges

7+ studenttevredenheid

studenttevredenheid

22200+ studenten

studenten

2000+ medewerkers

medewerkers

Endoor - leren maakt werken leuker

Je bent nooit uitgeleerd! Of je nou een werknemer of werkgever bent, werkzoekend of een eigen bedrijf hebt. Je wilt vooruit. Je bent bereid en gemotiveerd om te ontwikkelen. Samen met Endoor ontwikkelt ROC van Twente scholing die past bij jouw ambitie.

bestuur en management

strategische koers

twentse gastvrijheid

Lekker eten of heerlijk ontspannen, mogelijk gemaakt door onze studenten. Wie wil dat niet. Kom langs in Almelo en ervaar zelf ons aanbod in Twentse gastvrijheid.

jaarverslagen

vertrouwenspersoon

Voel je je niet veilig op school, op je werk of op stage? Word je bijvoorbeeld gepest of gediscrimineerd, dan kun je bij een vertrouwenspersoon terecht.

medewerkerstevredenheid 2020

ROC van Twente hoort tot de beste werkgevers van Nederland! Zo scoren we op het aspect Werkgeverschap een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde bij mbo-scholen (8,3 voor werkplezier). Hiermee hebben onze medewerkers ons beloond met het World-class Workplace keurmerk voor goed werkgeverschap! En daar zijn we trots op!