Nieuws team innovatieprijs 2024 mei

Team Onderwijsassistent wint Team Innovatie Prijs 2024

Vandaag won team Onderwijsassistent tijdens de uitreiking de Team Innovatie Prijs (TIP) 2024. De jury waardeert het enorm dat het team zich zó inzet om studenten gelijke kansen te bieden!

Juryoordeel

Dit team zag nogal wat toppers in de praktijk, die toch de eindstreep van hun opleiding niet halen. De werkvormen die het ontwikkelde geven die studenten inzicht in de leerstrategie die het best bij hen past. Zo wordt leren leuk en gaat het als vanzelf. Dus geen gelijke behandeling, maar juist differentiatie. En deze werkvormen kunnen bij elke opleiding worden uitgevoerd.

Nieuws team innovatieprijs 2024 mei
Team Onderwijsassistent wint Team Innovatie Prijs 2024

De jury

De TIP is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente. De jury bestond uit afgevaardigde docenten van de verschillende colleges en studenten. Zij beoordeelden de projecten op innovatie, duurzaamheid, overdraagbaarheid en toepasbaarheid in de dagelijkse schoolpraktijk. De vijf genomineerde teams presenteerden hun project tijdens de uitreiking. Daarna brachten de juryleden hun stem uit, zonder te weten hoe het publiek had gestemd. Alle publieksstemmen samen tellen voor 40% mee in het eindoordeel.

De uitslag van de TIP 2024:

  1. Team Onderwijsassistent | Leren en leven voor nu en later
  2. Team Onderwijsassistent en Gespecialiseerd pedagogisch medewerker | Combi-opleiding IKC  
  3. Team BPV van het College voor Mens & Gezondheid | Klikplaat internationalisering
  4. Team Onderwijs@Zorg | Simulatieonderwijs
  5. Team Assisterende in de gezondheidszorg | Coachingkist: sleutel tot groei

Bekijk de rest van de inzendingen

Bekijk de volledige lijst van inzendingen voor de Team Innovatie Prijs 2024 en laat je inspireren door de creativiteit en innovatie van onze teams.

Bekijk video's

Meer nieuws